måndag 9 april 2007

Desperata korrektheter kryddat med smålögner?


Efter att firat påsk utan tillgång till varken nyheter eller internet gör att man får mycket att ta igen. Glädjande möts man direkt utav nyheten att Sverigedemokraterna numera är större än Kd.

Direkt får man även information om att Sverigedemokraterna är "trynen" alternativt "svin" enligt Kd ledarens uttalande i Tv4 nyhetsmorgon.
Efter lite mer surfande så möts man utav rena lögner från (Kd)s partisekreterare Lennart Sjögren i TT. Han påstår att Sd vill totalstoppa invandringen totalt, vilket är en ren lögn. Flyktingar är välkomna dock vill man inte att anhörighetsinvandringen som bidrager med 95% utav massinvandringen skall fortsätta. En reglering i jämnhöjd med resten utav Europa förespråkas.
Uttalanden från L.Sjögren är således ren lögn:

"
— De bedriver en främlingsfientlig politik. SD vill minska invandringen och ser inget skäl till att människor kommer till vårt land. Trots att många lider och riskerar att dödas vill SD stänga gränserna. Det är tvärt emot den linje som vi bedriver — att ta hand om människor som har det sämre. För dem som lider och riskerar sina liv måste vi öppna gränserna, till exempel för dem som kommer från Irak"

Sverige tar redan idag emot 40% av alla Irakier som söker sig till Europa. Detta landet är numera rent muslimskt i vissa delar. Detta bekräftas även i uttalandet ifrån den Irakiska kvinnan i bilden som är klippt ifrån Aktuellts sändningar här ovan.

Sen har vi då Socialdemokraten
Jonas Morian, som försöker sig på en analys utav Sverigedemokraterna. Denne Socialdemokrat som citerar följande ifrån Per-Albin Hansson:

"Där ser icke den ene ner på den andre"

Men vad är det då just Socialdemokrater som Morian gör? jo ser ner på folk som valt att lägga sin röst på Sd!

Andra utspel som denne Morian vill få till att låta som Sd sympatisörer skulle vara dolda nazister eller rasister låter så här i hans undertoner:

"Jag hade kunnat säga ”Men klipp er och skaffa er ett jobb för fan”, men det slog mig att kortklippta typer med Sverigedemokraternas åsikter är om möjligt ännu mer osympatiska."

Isjälva verket ligger inte Sossars förakt i SDs politik utan den bottnar i något annat som mer och mer börjar läcka ut. Morians egna ord talar för sig själv i följande:

" Jo, dels handlar det om en avsevärd risk att vi får ett jämt riksdagsvalresultat mellan de politiska blocken 2010. Om Sverigedemokraterna då kniper några mandat så är det nästan omöjligt att förutse vad som händer."

Jag tycker nästan synd om alla desperata PK-ister i deras infantila och desperata Sd-utspel. Men dom kan ju åtminstone hålla sig till sanningen tycker man!

Andra bloggar om: , , , , , ,

färskpressa!