måndag 12 november 2007

Det var på tiden!

Inte en dag för sent att man börjar ta upp politiska hatbrott emot Sverigedemokratiska representanter (och andra med för den delen). I nätupplagan Dagen säjer man följande:

Tillförordnade kommunchefen Stefan Johansson känner inte till någon av händelserna, men säger att kommunen hela tiden ser över vad den kan göra för att trygga de förtroendevaldas säkerhet och att han ska sätta sig in i de brott som Stefan Olsson säger att han och den anonyme sd-politikerna drabbats av.

Följande är citat ifrån en privat blogg med namnet SD-Landskrona:
För en tid sedan blev en av våra aktiva här i Landskrona utsatt för skadegörelse i sitt hem.
När familjen kom hem var ett fönster krossat och en stor gatsten hade krossat glasbordet och gjort stora märken i parkettgolvet.

Samma familj blev i somras av med en motorgräsklippare, när ingen var hemma. En granne uppmärksammade stölden, som inträffade mitt på dagen, när dom kände igen gräsklipparen och frågade tjuvarna var dom skulle med den. dom svarade: (Håll käften kärring, dom är rasister, så lägg dig inte i), behöver jag säga att det var två invandrarungdomar.

En kväll för c:a två veckor sedan var det sonens tur att stöta på invandrarkillarna, när han blev jagad hem efter en träning. Då skrek dem:(Din jävla motherfucker spring hem och knu...din svenne hora), ett flertal gånger. Pojken som inte är så gammal vågar inte gå ut utan sina föräldrar. Givetvis är händelserna polisanmälda.


Politiska hatbrott har ofta tagits upp på diverse SD relaterade sidor, men Svenska medier brukar lika ofta lägga på locket när det enligt dessa "tjänar dom goda syftena" eller "det gör inget när det bara är en Sverigedemokrat". Dvs vänsterns retorik om allas lika värden gäller ej om du är Sverigedemokrat!