tisdag 13 november 2007

Är det redan så illa i Sverige?

Är det redan så illa i Sverige att man gör avkall på demokratin? Ska vi verkligen redan nu börja knäböja för den delen utav mångkultursberikning där Islam gör sin våldsamma framfart? Ja så illa ställt är det enligt Postens presschef Per Ljungberg. Att dela ut en politisk tidning är uppenbarligen redan nu 2007 förenat med livsfara för Postens personal. Dvs Posten erkänner att Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden i sina argument emot Islam och dess medförda extremistiska svans. Man får hoppas att Svenska folket nu får upp ögonen för hur mycket den mångkulturella berikningen berikat oss, berikat oss med knäböjande för extremism, halalslakt, moske byggen, könsstympningar, hedersmord och mycket annat. Fredrik Reinfeldt sa att det var Svensken som var Barbar? Maud Olfsson påstår att det är invandrare som byggt landet osv? Lars Orback sa att vi ska vara snälla emot muslimerna så att vi kan hoppas på att dom är detsamma när dom tagit över.

Sverigedemokraterna säger i ett pressmeddelande om Postens nervikning för Islamska hot:

– Posten kryper för muslimska extremister när de inte vågar dela ut en tidning som är godkänd i Sverige. Nästa steg för oss blir att ta på oss bra skor och dela ut tidningen själva, säger han.

- De senaste åren har det svenska samhället successivt börjat anpassa sig till krav och hot om våld ifrån muslimska grupper. Postens agerande är ytterligare ett steg i denna utveckling och det är mycket oroande. Man måste fråga sig vad som blir nästa steg? Ska Posten te x bojkotta trycksaker som har en positiv inställning till staten Israel eller innehåller fördömanden av månggifte? Även detta riskerar ju att skapa ilska hos fundamentalistiska muslimer och skulle på så sätt kunna utgöra en potentiell fara för brevbärarna.

- Det är naturligtvis bra att Posten värnar om sina anställda, men vi menar att arbetsmiljöhänsyn i det här fallet måste vägas emot demokratiska värden och Postens uppdrag gentemot allmänheten. Vi kommer att bestrida beslutet så långt det är möjligt och har idag kopplat in våra jurister på ärendet, säger Jimmie Åkesson.

Sydsvenskan
SvD
A
A2

Andra bloggar: SAM Blarghi GoV EkP Byxornanere Varjager dagens ilska