onsdag 14 november 2007

Mer bojkott utav SD-Kuriren, yttrandefriheten sätts på spel

Man utövar mer brott emot yttrandefriheten och åsiktsbildningen idag. Genom olika skumma hänvisningar vill man till varje pris förneka Svenska folket att få ta del utav Sverigedemokraternas tidning. Inte utan att tanken faller på olika diktaturers tillvägagångssätt. Man vill på så sätt förhindra folket från att ta del utav sanningar som framgår i denna SD media. Man skriver i Sydsvenskan:

Posten ser det som en säkerhetsrisk att dela ut tidningen. Svensk Direktreklam har meddelat att man endast delar ut politisk information åt de nuvarande riksdagspartierna, skriver SD i pressmeddelande.

Anser Posten att samhället är så farligt utav idag pga Islamsk invandring? Är inte detta att påstå att en speciell folkgrupp är mer våldsamma i sin religösa natur? Isåfall är Postens resonemang långt värre än innehållet i SD-Kurirens upplaga. Man pekar kort och gott på att muslimer är så våldsbenägna så man vågar ej följa grundlagarna i riket Sverige längre! Man får tacka för att dom så öppet deklarerar det våld som masskoloniseringen med 500 000 muslimer medfört hit till den Svenska berikningen utav mångkulturella influenser.

Robstens blogg kan man läsa följande:

"Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har förstås länge påtalat hur absurd behandlingen av partiet är. Vad som är positivt är att även en del som inte sympatiserar med Sd fått upp ögonen för detta, som t ex Fredrik Lindström som i en intressant intervju lägger ut texten om den svenska politiska korrektheten. Det relevanta utdraget finns här."

Vi vill helst inte ha med Sverigedemokraterna, de ska inte få vara med i TV. Vi vill ha en liksom censurerad demokrati.
svd

Läs även tidigare inlägg