torsdag 15 november 2007

Posten i ny skandal...IGEN!!

Att Postens styrelse kryllar utav vänsterfolk dvs socialdemokrater och kommunister, det vet vi. Igår kunde vi läsa att Posten var rädd för att muslimer skulle skada eller rent ut sagt dräpa brevbärare om man delade ut SD-kuriren. Ett uttalande och agerande som naturligtvis är till för att stoppa SD från att nå ut till folket med sin politik. Men hur är det egentligen? I dagens olika medier kan vi läsa att det vänsterstyrda Posten tydligen har hyst en mycket mentalsjuk brevbärare. Denne skall ha drivits med tvångstankar om att mörda statsministerns fru. Ingen rädsla för någon muslimsk fanatism hos den mannen inte!
Ingen SD väljare, eller ens någon från den borgerliga sidan skulle ens tänka tanken på en så låg gärning. Så med stor sannorlikhet är denne sjuke brevbärare en sann syndikalist och vänsterdyrkare i typiskt nutida Poststyrelse format. Naturligtvis står borgerliga och sverigedemokrater i focus för våld utav den mer groteska och våldsbenägna falangen utav vänsterpartister och socialister. Att sedan kommunistledaren Lars Ohly har sagt följande verkar vara endast ett spel för gallerierna:

– Det är väldigt skrämmande. Det får inte vara så att man ser politikerrollen som ett riskyrke. Vad man än står för ska man kunna utöva sitt yrke utan att vara rädd. Jag hoppas verkligen att ingen avstår från att bli politiker på grund av rädsla.

Kanske kan våldet emot politiker och deras anhöriga bero på den odemokratiska svans som kommunistledaren förfogar över, bla AFA.

svd svd2 svd3 sydsvenskan