fredag 2 mars 2007

Moderaterna vill ta strid emot Sverigedemokraterna


Hos SR P4 Värmland kan man utläsa att BLÅ Mode-råttorna tänker ändra taktik från "nonchaleringstaktik" till PKs nya taktik med "förtalskampanj" och "förvanskningstaktik".
Detta efter att dom konstaterat att Riksdagspartierna och media misslyckats totalt med att skrämma folk ifrån att rösta på Sd i senaste valet. Moderaterna antar den välkända taktiken USA förde gentemot kommunister under 60-talet men i försvenskad korrekt-form. Nu är detta inget unikt för Sverigedemokraterna att utsättas för förtal,förföljelse eller PK-godkänt våld i form utav AFA aktioner. Man skriver på Sveriges Radios sida:

"Christian Holm från Karlstad leder den arbetsgrupp som moderaternas partistyrelse tillsatt med uppgift att granska Sverigedemokraternas politik och hur partiet ska bemötas i samhällsdebatten. Hittills har de etablerade partierna duckat inför Sverigedemokraterna, säger Christian Holm."

Det är intressant att konstatera i hur medias och Riksdagens partier fasar över att ett litet parti på 2.93% kan skrämma upp hela PK-eliten. Att folk har gett Sd sitt stöd trots alla skrämselord och represaliehot anses vara ett hot emot demokratin. Man ser inte med blida ögon att folk röstat efter egen övertygelse och trotsat den mångkulturism och maktfullkomlighet som äger rum i Riksdagshuset, samt i medialobbyns skrymslen. Att Sverigedemokraterna är pencillinet emot den PK-korrekthet som drabbat Moder Sveas vitala delar står nog klart för dom flesta som innehar sunt förnuft. Det ska bli intressant och se hur denna nya PK korrekta strategiarme´ skall agera, men helt klart blir det David emot Goliat för SDs del...men vi vet ju hur den historian slutade!
Källa: http://www.sr.se/varmland/nyheter/artikel.asp?artikel=1232307
Andra bloggar om:

Blogarama

http://intressant.se/intressant