måndag 26 februari 2007

Har media panik eller SD-fobi?

Kan konstatera att Sundsvalls Tidning numera påstår att kolonisationen enbart kostar Svenska skattebetalare 30 miljoner!!
Antingen har media panik eller så är det en begynnande SD-fobi man ser i följande artikel,döm själv!


"
Mer eller mindre ohämmad rasism och lögnaktiga statistikuppgifter. Vi överraskas inte av den bild som ges av Sverigedemokraterna i en artikel i gårdagens Svenska Dagbladet (tidningen lät en reporter bli medlem i partiet i Sundsvall under några månader förra året).
För den som något känner till SD-politiken– eller kanske avsaknaden av politik – är förvåningen inte så stor. Men för en bredare allmänhet kan det vara bra att veta mer.
Till exempel påståenden som fördes fram på ett SD-möte i Sundsvall att invandringen i år skall kosta samhället 300 miljoner kronor! Vid SD-mötet hänvisades uppgiften till en Jan Ekberg – problemet är att samma Ekberg (om vi talar om nationalekonomen) har räknat på kostnader för invandring men kommit fram till att det rör sig om 30 miljoner årligen och inte 300 miljoner. En viss skillnad ...
Att sedan Sverigedemokrater i Sundsvall hävdar att svenskar riskerar att hamna i "reservat" i sitt eget land, eller att långa vårdköer är invandrarnas fel, får väl läsaren själv bedöma trovärdigheten i. Likaså uppgiften att enskilda partimedlemmar SD I Sundsvall inte har problem med att nynazister från till exempel nationalsocialistisk front (NSF) blir medlemmar."
Källa: http://www.st.nu/asikter/ledare.php?action=visa_artikel&id=623320

Och i HD påstår man att Sverigedemokraterna försöker undvika uppmärksammande konfrontationer?? Tror inte det,men media kunde ju sluta upp och förvränga SD. Sen NÄR har Sverigedemokraterna undvikit uppmärksammhet? Dom fick ju inte ens nämnas tidigare!!

"För sd är målet på sikt att nå riksdagen. Det innebär rent taktiskt att undvika uppmärksammade konfrontationer. Partiledaren Jimmie Åkesson understryker i SvD-reportaget dock än en gång att partiet är "motståndare till det mångkulturella samhället". Förhoppningsvis är väljarna mer insiktsfulla vad gäller existerande realiteter än sd:s partiledare. Vi lever och verkar rent faktiskt och dagligdags sedan länge i just ett så kallat mångkulturellt samhälle. Dessutom, vilket kan vara värt att i detta sammanhang påminna om, pågår" globaliseringen för fullt. Stephan Wagner
Källa: http://hd.se/opinion/2007/02/26/ett-parti-synas-inifraan/
Blogarama