söndag 25 februari 2007

Kom och ta debatten Thage G Petersson, du är välkommen!

Thage G Petersson säjer till tidningen Dagen att man måste ta debatten med SD, och "klä av" dom.

" Det går inte längre att negligera sverigedemokraterna. Partiet har både väljare och fullmäktigeplatser. Därför är det hög tid att byta taktik. Det gäller att med sakliga argument möta detta parti i debatter, skriver Thage G. Peterson, tidigare statsråd (s) och talman, i Sydsvenska Dagbladet."
"Vi får inte ge sverigedemokraterna en egen arena att spela på. Vi skall istället dra fram dem i ljuset. Avslöja dem. Tvinga dem att svara på frågor om deras främlingsfientlighet.

Thhageage G. Peterson menar att om sverigedemokraterna får stå vid sidan av så är faran att deras politik på sikt kan bli verklighet.

– Det kan komma att bli ett missnöjesparti som vilket som helst. Och få röster just därför. Risken är att sverigedemokraterna kommer att föröka sig genom smygande men farliga argument mot invandrare, humanism och förståelse.
Ingen vet idag vad sverigedemokraterna egentligen står för därför att vi inte har trängt dem för att få veta detta. Också medierna har svikit. Även de måste på allvar granska sverigedemokraterna. Inte bara ge utrymme åt dem. Tillsammans måste vi nu få dem att själva avslöja sina innersta uppfattningar. Och det går inte utan debatt. Vi måste ta debatten med dem och klä av dem in på bara kroppen, skriver Peterson."


Källa: http://www.dagen.com/dagen/ArticlePayed.aspx?isArchive=False&ID=129921

Frågan är om dom menar att man ska ta debatten genom att skriva lögner och förtal med krydda utav förföljelse utan att SD ska få ge SITT ord? Eller menar han på allvar att man ska ställa sej i offentlig och demokratisk debatt på lika villkor med SD? Om det blir det senare så vet dom ju att det blir en katastrof för PK.
Som någon sagt tidigare:

"Om vi tar debatten med Sd så förlorar vi, om vi inte tar debatten så förlorar vi ändå!"

Men slit gärna i Sverigedemokraters kläder, men gnäll inte när vi ser vem som står naken i slutändan!