tisdag 24 april 2007

Sossarna besvikna på Mona Sahlin...man får vad man förtjänar!

***************************************************************************************

Vakna Mona Sahlin!
Var Mona Sahlin drogad under debatten mellan sverigedemokraterna och socialdemokraterna? Jag har väl aldrig sett något liknade av en företrädare för ett politiskt parti – Mona vakna! Debatten som visades i TV4 Kvällsöppet vanns solklart av sd, nästa gång det ska debatteras mellan sd och annat parti, skicka fram någon som kan debattera, Mona var/är rena katastrofen. Med Mona som ledare för sossarna har ”fallet” bara börjat för detta anrika parti.
***************************************************************************************
Det är tydligt att missnöjet med Mona Sahlin ibland Socialdemokraterna är stort. Detta kan man läsa ifrån insändarskribenten
Göran Lundgren i dagens Vlt. Men jag tror inte man ska vara besviken och anklaga endast Mona Sahlin, utan hon personifierar in facto hela dagens Socialdemokratiska politkerskara och den politiken dagens (s) för idag. Vad trodde ni? Välfärdspolitiken finns numera endast i teorin, folkhemmet är nermonterat till förmån för mångkultur och demokratur. Men det är faktiskt NI blåögda som borde vakna, ni som tror att (s) fortfarande är ett "arbetarnas parti". Klart att 25 år för Mona inom riksdagen inte räcker för att argumentera emot Jimmies enstaka år inom politiken, detta då (Sd)s partiledare belyser dagens Sverige samt dess problem, alltmedans Mona belyser hur bra invandringen är för Sverige samt hur berikade med moskeer, pizzerier, gängvåld vi blivit. Men att lägga skulden på Mona för att hon är helt urkass är nog fel, skulden bör ligga hos hela partiet samt deras 6 stödpartier med propagandaorganet "media" som kostar skattebetalarna 500 000 000:- om året i sk "presstöd".

Andra bloggar om: , , ,