söndag 22 april 2007

Socialdemokrater, vad håller ni på med!??

På S-kvinnornas årskonferens som förlöpte utan besök utav vänsterextrema grupper, var Nalin Pekgul gästtalare. Hon förespråkade då hårdare tag emot flyktingar. Förslagen var att:

"Dom utlänska föräldrarna måste lära sig svenska"..."staten ska bestämma var flyktingarna ska bo".."Det går att sända fler till Norrland. Flyttar de inte till anvisad ort så ska deras ekonomiska bistånd dras in".

Ett annat uttalande som får åtminstone mej att höja på ögonbrynen är detta:

"Det går inte att sitta hemma med sin parabolantenn och titta på utländska nyheter. De vuxna måste se på svenska nyheter för att kunna lära sig det svenska språket."

Så man måste vara invandrare och Socialdemokrat för att få uttala sej legitimt på detta viset?? Är inte detta etnisk diskriminering så vet jag inte vad man ska kalla det! Tänk er in om en SVERIGEDEMOKRAT skulle uttalat sej exakt i samma termer!!!! Å herregud....vilken "Zlatan" det hade blivit!!

Nej gott folk, hon var på konferensen för att lära ut hur man värvar nya väljare, därför måste man nagga på Sverigedemokraternas politik. Man undrar vad den fundamentala SSUaren Martin Tunström anser om Nalins uttalanden? Fast när man är Sosse så är det helt Okej! Fy f....

Källa

Andra bloggar om: , , ,