tisdag 24 april 2007

Mediajournalister..säj nu sanningen om vad Essam El-Naggar sa om Sverigedemokraterna igår!!

Vem ljuger? Är det media som rapporterade i varenda tidning igår att Essam El-Naggar (fp) ville hjälpa Sverigedemokraterna med lokal? Eller är det Essam El-Naggar som har fått en avlusning utav partitoppen?

I dagens Bohuslänning skriver man följande om Essam El-Naggar och det påstådda samt uppmärksammade uttalandet igårdagens alla medier:

"Jag har aldrig föreslagit att folkpartiet ska hjälpa Sverigedemokraterna, säger Essam El-Naggar nu. I måndagstidningen citeras Essam El-Naggar så här: - Jag ska föreslå mina partikamrater i Stockholm att de ska hjälpa Sverigedemokraterna att hitta en lokal så att de kan hålla sitt årsmöte. Han förnekar att han sagt det.... - Varför hjälpa odemokratisk kultur som ligger långt ifrån oss? säger han nu."
Källa:Bohuslänningen... LÄS

Dock säjer han en annan sak i dagens Vlt om det hela. Så här låter det i den median:

"... problemet är att ingen hotellägare vågar ta emot Sverige­demokraterna på grund av risken att de svartklädda och maskerade stormtrupper, som brukar kalla sig antifascister...Detta är en skandal ur demokratisk synpunkt men inget som folkpartiet kan fixa. Fråga hellre vänsterpartiet som av tradition haft starka band till de svartklädda." Citat från Vlt
Källa: Vlt...Läs hela artikeln HÄR


Vem ska man tro på??