lördag 28 april 2007

Att kleta fördomar är PK klubbens huvudsakliga syfte.

Att försöka kleta på fördomar och ettiketter är PK klubbens huvudsakliga syfte, detta märks i synnerhet via medias olustiga utspel emot Sverigedemokraterna och dess väljare. Man häver ur sej det ena efter det andra i sina smutskastningsförsök. Att försöka sätta en stämpel på SD sympatisörer med att dom är idioter och sinnesslöa är ett exempel, detta har man sett tidigare i historien, i synnerhet inom socialismen och deras förbundsförvanter under WW2...nämligen nazisterna. Nazisterna använde sig utav exakt samma metod när dom manipulerade folket i Tyskland.

"I en rapport från Göteborgs universitet noteras att sd:s väljargrupp är mera mansdominerad än övriga partiers väljare, har lägre utbildningsnivå och har färre väljare i storstäder. En stor del av partiets väljare har alltid bott på den ort där de nu bor, deras motstånd mot EU är kompakt, de är inte särskilt ­intresserade av politik och läser inte heller morgontidningar i samma utsträckning som genomsnittsväljaren. De vill fortsätta att leva som de alltid levat."

Detta är ett utdrag ifrån en PK artikel i Katrineholms-kuriren.
Patetiskt är det då dom i samma veva beklagar sej över att SD rönt stora framgångar i storstäder som Landskrona,Malmö,Helsingborg,Karlskrona,Norrköping och många många fler storstäder. Och vad vet dom om hur folket som röstat på Sd skulle vara kompakta i motståndet emot EU? jag är då inte det...däremot så är jag emot att folket inom EU har för lite att säja till om!
Och att Sverigedemokrater skulle vara mindre intresserade utav politik?? skrattretande då man ser en helt annan verision i medier när smutskastnings kartellen gör sina meningslösa artiklar. Nej att läsa morgontidningar tillhör det förgångna...idag har man internet och behöver inte dom DDR liknande PK tidningarna som får en till att må illa på morgonen, och en utebliven frukost. Däremot så är det med stor säkerhet en massa "röda" väljare som knappast är intresserade utav varken morgontidningar eller politik...endast våld emot demokratin och mötesfriheten är dessa vänsterextremisters dagliga uppgift. Kanske en undersökning på dessa losers hade varit mer givande?