måndag 23 april 2007

Sd nekad till att hyra Skånehuset!


Och vilket svepskäl sen då...


" Att Region Skåne normalt sett inte hyr ut salen på helgerna...att man endast hyr ut till organisationer....och att man inte kunde garantera säkerheten. MUF Skåne fick däremot hålla distriktsstämma där."

"Björn Söder förstår inte varför MUF Skåne fick hålla distriktsstämma i Skånehuset en helg i februari när sd fick nej, men regiondirektör Mats Welff försvarar sitt beslut. I och med att MUF höll en distriktsstämma för skånska deltagare anser han att det fanns en koppling till Region Skåne."

Oj...är inte detta diskriminering emot övriga svenskar????

"Polisen har gett oss indikationer på att det finns en hotbild i samband med fullmäktige, säger han."

Jaha..man börjar undra om Polisen agerar Politikpolis som i forna Öst-staterna? Hur f-n vore det om dom la resurser på det dom ska göra så Sd kan hålla sitt Riksårsmöte istället för att spendera pengar på att ringa runt till alla lokaluthyrare?? Förbannade Kling & Klang a la DDR & KGB-statspolis.

"Både Jerker Swanstein (m) och regionrådet Uno Aldegren (s) stöder Mats Welffs beslut och tycker att sverigedemokraterna kunde hyra någon annan lokal. - Vi bedriver inte sådan verksamhet i Region Skåne. Vi har inte uthyrning av lokaler. Då ska man ha en organisation för det, säger Uno Aldegren."

Där ser man...svågerpolitik??


"
Jerker Swanstein kommer att starta en utredning för att ta fram en policy för uthyrning, så att tjänstemännen har tydliga regler.."

Hur var det nu? hade dom inga regler...vad var det då dom hänvisade till från början?? Läs där uppe igen!

Björn Söder,Jimmie Åkesson och resten utav Partiledningen. Nu tycker jag det är på tiden att ni ifrågasätter om Polisen är så undermålig eller i dåligt skick så att dom inte kan garantera att sköta sitt jobb att försvara Demokratin!!!
Skriv på hemsidan..på SD-Kuriren...och alla sympatisörer..blogga och skriv överallt hur sketet Polisen är utrustad. Detta måste bero på att förra regeringen och nuvarande inte kan ge dom resurser. Sätt in i partiprogrammet att Poliskåren ska dubblas!!! För nu börjar det bli irriterande ordentligt.
Andra bloggar om: , , ,