måndag 23 april 2007

Ska vänsterextremistiskt våld mötas med våld för att skydda demokratiska rättigheter?

Ska vänsterextremisterna mötas med skyddsvåld för att skydda demokratiska rättigheter här i Sverige? Är detta det som måste till för att höja ribban så media och styrande politiker får upp ögonen för våldet emot Sverigedemokrater och hot mot lokaluthyrare? Jag har tidigare haft en hållning att våld emot politiska förespråkare och andra absolut inte får förekomma. Men när ett demokratiskt valt parti som har stöd utav ca 4% utav svenska befolkningen inte kan hålla ett RÅ utan hot och våld ifrån vänsterpartiet mfl sympatisörer, och när dessa skyddas utav dom styrande samtidigt som Nalin Pekgul hyllar detta våld, och utan att media reagerar emot demokratiförfallet. Ja då kan jag inte hålla fast vid min antivåldsinställning längre! Kan inte lag och ordning med ovilja ifrån politikerna och media, hållas i en upprätt ställning, då tror jag att skyddsvåld bör förekomma. Demokratiska rättigheter får aldrig brytas utan måste om det så behövs upprätthållas med alla medel, och då är skyddsvåld befogat i min mening att se på det hela. Vänsterpartiet påstår sig ha lämnat Proletariatets diktatur, men detta är en ren lögn om man ser på deras yngre väljarskara som oftast kallar sej för AFA mm. Man för i bakgrunden exakt den diktatur och revolutionsvålds fixerad tanke som man hade tidigare. I detta ingår:
*************************************************************************************

Det revolutionära proletariatets diktatur är styre vunnen och bevarad genom proletariatets bruk av våld mot bourgeoisien, ett styre som är oinskränkt av lagar.
De exploaterades stat måste fundamentalt skilja sig från en sådan stat; den måste vara en demokrati för de exploaterade, och ett sätt att slå ned exploatörerna; och nedslåendet av en klass innebär ojämlikhet för denna klass, dess exklluderande från "demokratin".
Proletariatet kan inte uppnå segern utan att bryta bourgeoisiens moststånd, utan att med våld slå ned dess motståndare, och där "motstånd slås ner", där finns ingen "frihet", där finns, naturligtvis ingen demokrati.
Och om ni exploatörer försöker erbjuda motstånd till vår proletära revolution ska vi hänsynslöst slå ner det; vi ska ta ifrån er alla rättigheter; mer än så, vi ska förvägra er bröd, för i vår proletära republik kommer exploatörerna inte att ha några rättigheter, de skall förmenas eld och vatten, för vi är uppriktiga socialister och inte socialister av Scheidemanns och Kautskys sort.Källa
*************************************************************************************
Fakta om Vänsterpartiet igenom historien:

"Tage Erlander på 50-talet uttalade fackföreningarnas roll som slagfält mot kommunisterna. 1950-talet blev rent allmänt en nedgång för SKP(Vänsterpartiet). 1951 blev Hilding Hagberg ny partiledare. Hagberg förde en utrikespolitik som präglades av lojalitiet mot Sovjetunionen, men ett närmande till socialdemokratin på det inrikespolitiska planet."

"Den sovjetledda inmarschen i landet och krossandet av försöket att demokratisera det kommunsitiska systemet i Tjeckolovakien...flera av den äldre generation öppet och högljutt försvarade den sovjetiska inmarschen (däribland den förre partiledaren Hilding Hagberg). Sovjet unionen och Lars Werner...Officiellt ville man betona sitt oberoende, men på ett något ambivalent sätt bibehölls och återupptogs de vänskapliga förbindelserna till broderpartier inom Sovjetunionens intressesfär och i synnerhet till Sovjetunionens kommunistiska parti. Dessa förbindelser odlades fram till Sovjetunionens fall."

"Efter realsocialismens och kommunismens sammanbrott i Östeuropa strök partiet kommunismen ur partinamnet och partiprogrammet."

"I februari 2003 avgick .. Gudrun Schyman efter en uppmärksammad skattetvist (fiffel)...valdes Lars Ohly, som själv kallade sig kommunist, till partiledare."
Källa
Känt är det även att Vänsterpartiet låg bakom Baltutlämningen utav Balter till Sovjet...dessa mördades senare utav vänsterpartiets systerparti i diktaturen Sovjet.
Läs om AFA

Andra bloggar om: , , , , , , , ,