tisdag 24 april 2007

C.Lind (s) anser kommunbudgeten mindre viktig än kampen emot vågmästarpartiet (Sd)

Cecilia Lind som gjort sig känd för att betala Svenskhatarna Gringo (7500:- i timmen/30000 per undervisning a´ 4 timmar) utav skattemedlen från Eslövs kommuninnvånare,detta för att berätta om SDs historia, anser att kommunbudgeten är mindre viktig än hennes hat emot Sverigedemokraterna. Detta kungör hon på SVTs hemsida.

Hon säjer följande:

"Nu är det inte längre den kommunala budgeten som är kommunpolitikens viktigaste uppgift, utan att vägra kompromissa med Sverigedemokraterna. Annars blir det precis som i Danmark och det får bara inte hända här, säger Lind."

Så Eslövs borna får inrikta sej på att skola,åldingsvård och sjukvård får bli åsididosatta 3 år framåt, helt i enighet med hur Socialdemokraterna fungerar och deras politiska sk demokratiska syn. Nu vet vi sen tidigare att det är ingen skillnad på hur dessa agerar på det kommunala eller riksdags planet. Socialdemokraterna vill inte ha en utveckling som Danmark har med minskad arbetslöshet, gott om arbete, billiga varor i affärerna samt nästan fri medicin och en utav världens bästa sjuk- åldringsvård. Man vill absolut ej att folket ska få inneha makten samt en så fri demokrati där man respekterar mänskliga rättigheter och mötesfrihet. Nej dessa Socialdemokrater vill fortsätta och bibehålla sin softa DDR diktatur. Här nedan följer ett exempel på hur (s) respekterar demokrati och folkvalda, man vill inte att balansen ska rubbas ibland dom gamla etablerade brödrapartierna:

"När vi går in på ett sammanträde vet vi inte resultatet av mötet, utan det är upp till Sverigedemokraterna. Vänsterblocket i Eslöv har 23 mandat, alliansen 20. Så skulle de båda blocken inte komma överens är det alltid Sverigedemokraternas sex mandat som avgör...-Samtidigt tvingar det oss att arbeta på ett helt annat vis, framförallt att prata mycket mer med varandra än vad vi gjort tidigare."