måndag 23 april 2007

Gringos Zanyar Adami kräver 30 000 skattekronor för en halv-dag!

Svensk-hatande vänstertidningen Gringo, som är känd för att motverka all Svensk kultur,historia samt alla som har missnöje emot intergrationspolitikens misslyckande, kräver 30000 :- för att ge en halv-dagsutbildning (timlön 7500:-) i hur man debatterar med Sverigedemokraterna.
Några kommuner som nappat på denna Svenskhats utbildning är Eslöv,Växjö och Södertälje. Cecilia Lind (s) i Eslöv hälsar Gringos Zanyar Adami varmt välkommen och tycker det är givande med denna utbildning. Hon anser denna 30 000 kronors haldagsutbildning så givande att dessa pengar är en bra investering istället för att dom går till den usla åldringsvården, skolan och annat i kommunen.

Kommunalrådet i Växjö Bo Frank (m) säger att han gjort efterforskningar som visar att det är enskilda politiker (vänsterfolk) som sagt att det finns behov av en utbildning av nämnda slag, inte Växjö kommun som organisation.

- Det är upp till de politiska partierna att delta om de vill. Men jag tänker inte gå någon kurs, säger han och fortsätter:
- Min uppfattning är att det är fel att använda skattepengar till att lära ut hur man ska diskutera med ett parti som redan är representerat i Växjös kommunfullmäktige.

KURDO BAKSI Journalist och författare, Stockholm. Har varit chefredaktör för Svartvitt med Expo. Han säjer följande om Gringo:
Det är olyckligt att tidningen Gringo etableras i Landskrona. Gringo skapar fördomar, främlingsrädsla och motarbetar integrationen, skriver journalisten och författaren Kurdo Baksi.
Jag håller faktiskt med politikerna i Landskrona.
Orsak: Gringo skapar fördomar, konflikter och främlingsrädsla i vårt land.
Läs hela artikeln med Kurdo Baksi där han avslöjar tidningen Gringos rasism emot etniska svenkar HÄR
Källa: Sydsvenskan, Smålandsposten,Aftonbladet
Andra bloggar om: , , , , ,