fredag 2 november 2007

Asyl i Schweiz?

Några SD:are har sökt asyl på Schweiziska ambassaden, i själva verket är detta säkerligen endast för att få upp ögonlocken på Svenska medier.

Till skillnad från Sverige är Schweiz en föredömlig demokrati där makteliten och den närstående grupper inte förföljer, tystar, misshandlar och avskedar oliktänkande”, sade Erik Almqvist (sd), fullmäktigeledamot från Lund, som anförde sd:arna igår.
I tjugo minuter fick Almqvist tala med den Schweiziske ambassadören. Almqvist hade med sig dokument som visar att Sverigedemokraterna utsätts för systematisk politisk förföljelse i dagens mångkulturella och korrekta Sverige. Vet inte om detta är rätt tillvägagångs sätt, men att hot och förföljelser samt misshandel mm, emot SD folk har uppmärksammats kan man läsa här i Sydsvenskan. Martyrskap kallar man det i medierna, men för att det ska finnas en martyr så måste det finnas en marttyrskapare, och dessa framgår klart i Sydsvenskan vilka dessa är.

En Svensk media som är i det närmaste att likna vid en fundamentalistisk socialist-blaska är Helagotlands tidning. Denna media som så ofta hyllar politiska attentat emot Sverigedemokrater eller som alltid anser att det är Svenska flickors fel att dom blir våldtagna osv.
Denna blaska som är väl isolerad ute på sin Ö, ifrån allt som kallas för mångkultur och deras negativa effekter på samhället
. Varför inte göra om hela Gotland till ett mångkulturellt paradis med moskeer i parti samt offentlig halalslakt på Visby torg så alla får ta del utav allt detta så berikande för Sverige? Riv ringmuren till förmån för moske byggande islamska herrar! Man ska inte komma och påstå att detta är fornlämningar eller naturskydds område ifrån tidningen helagotlands håll. För något sådant gäller inte i övriga landet. Idag så grävs Svenska gravar upp innan ens anhöriga har avlidit. Men i Järfälla planeras det än värre då man vill förstöra fornminnes gravar ifrån bronsåldern till fördel för en muslimsk gravplats. Nu är detta ingen engångsföreteelse utan samma situation ser vi i Malmö.

Nu tror jag knappast att alla Gotlänningar ställer sig bakom tidningen helagotland och deras kamp emot allt som är svenskt eller Sverigedemokratisk idelogi.
Och jag tror knappast dom vill bli mångkultursberikade med en moske i Visby tex. Men den berikade mångkulturen ska även ni bli berikade utav om tidningar och politiker får som dom vill. Och vill man inte detta så kan man ju alltid lägga sin röst på Sverigedemokraterna 2010. Men var vaksamma....SD är ju som sagt "martyrer"!