onsdag 4 april 2007

Nutidens Adel-Präster och Bönder...klassamhälle?


Man läser mer och mer om Sverigedemokraterna i olika medier. Från det att partiet inte fick nämnas vid namn innan valet, har man nu gått till att skriva om Sd så gott som varje dag. Naturligtvis har man antagit en hållning där Sd under inga som helst omständigheter får nämnas i positiv tonfattning. Man ska lägga till Sverigedemokraternas förflutna ifrån 80-talet , eller lägga till synonymer som ”extrema”,”extremister”,”ytterst på högerkanten”,”främlingsfientliga”,”odemokratiska”…ja listan över ettiketterna kan göras oändlig. Man säjer att man granskar objektivt, man undrar då hur dom gör med tanke på deras medarbetares politiska hållning som är 90% åt vänster?

Man fruktar att "demonerna" och "missfostren"... Sverigedemokraterna ska lyckas öppna ögonen på folket och sänka PK-båten Titanic!!

Är det objektivt när Vänsterpartister granskar AFA-våld emot Sd-representanter i partimöten mm?

Är det objektivt i övrigt när Socialdemokrater,Miljöpartister eller Vänsterpartister inom media granskar deras egentligt riktiga oposition nämligen Sverigedemokraterna?

Naturligtvis finns det ingen objektivitet som är utav något sanningsenligt värde hos dessa.

Det är ungefär som sk ”objektiva” medier granskar sina regimer i tex fd Sovjet,DDR eller nuvarande Kuba samt Nord-Korea mfl. PK i alla dess former skriker sej hesa att Sverigedemokraterna skulle förspråka en icke demokratisk politik? Detta är rent nonsens i deras ivriga smutskastningsförsök. Jag har ofta bett dom förklara detta i saklig term, svaret är som oftast ifrån PK beivrare, att ”jo men det är för deras hållning i invandrarfrågor”.

Min undran blir per omgående då…är det inte demokratiskt att få säja sin mening i en fråga som man anser viktig? Är detta inte åsiktsfrihet och yttrandefrihet? Det är grundpelarna i en demokrati, just att få yttra sina åsikter samt gruppera sig gemensamt, tex i ett parti som tackar NEJ till en huvudlös invandringspolitik!

Vilka är det då som är odemokratiska samt demokratiska? Är det kommunisterna (V) som säjer sig vara ”ickekommunister” men ändå ”lite” kommunister!? Är det (Mp) som hotar via sina Statsjeepkörande ”avloppsrör” med maskrosor på alla etniska svenskars gräsmattor om dom inte blir mångkulturella? Eller är det (S) med en nyvald Islamförespråkare och ivrig röstraggande moskee besökare, som använder fack,statliga hyresvärdar och bryter emot grundlagar i sina sk ”demokratiska” försök i att stoppa Sverigedemokraterna som är demokratiska?

När man hör PK media eller dessa sk demokratiska politiker snyfta om att ta debatten med dom elaka och oseriösa samt odemokratiska Sverigedemokraterna, så låter detta närmast patetiskt!

Deras sätt att ta ”debatten” med (Sd) visar dom flitigt i medierna just nu (se länkar). Man tar debatten genom att förlöjliga,baktala,ljuga,missvisa,nervärdera och många andra smutskastningsmetoder. Och detta backas upp med att inte låta Sd förespråkare svara på deras angrepp utan PK cencurerande granskning. För mej är det att ”ta debatten” genom tex debatt mellan 2 personer i direktsänd Tv! Men detta vågar man helt enkelt inte, man vet inte hur man ska kunna stå och ljuga i direktsändning inför hela svenska folket kort och gott. Istället vill man först anordna cirkelkurser igen bl.a ABF mm. Avslutningsvis gott folk, till er som tror på PKs smutskastning utav Sverigedemokraterna, gå in på www.sverigedemokraterna.se och bilda er egna uppfattning. Parera gärna mediernas ”objektiva” granskning med partiets program. Bilda er en egen uppfattning, inte PK politikers eller vänsterstyrda mediers åsikter. Våga stå för era åsikter och politiska sympatier oavsett vad överhögheten säjer. Gör vad bönderna gjorde i gamla dagar, stå upp emot Adel och Präster,,,adelns oc prästernas ord var då lag och verklighet, det som skulle vara rätt och riktigt att tänka och tycka. Vi vet igenom historiens gång hur det gick när folket vågade tacka nej till denna överhöghets PK propaganda. Deras propaganda var enbart för deras egna syften och inte fattigböndernas, ett sätt att tygla den stora missunnade massan som levde i vardagens helvete och dess kval!!

Det är inte svårt att se paralleller mellan dåtidens adel,präster och bönder, och nutidens politiker,medier och nerkuvade,skattebetalande och utarbetade svenskar! Har vi fått ett nytt klassamhälle?? Sd kommer bli isberget som sänker PK-Titanic...

Länkar:
Na
Nyheterna

Sydsvenskan har talat med partisekreterarna och presenterar här en lägesrapport:

Vänsterpartiet tackar nej till direkta debatter med Sverigedemokraterna eftersom det är ett parti med ”tydligt rasistisk bakgrund”. Vänsterpartiet kan eventuellt tänka sig att delta i debatter med sd om andra partier samtidigt är med – detta har v tidigare sagt nej till.
Moderaterna är öppna för att debattera med sd. ”Vi tänker behandla dem som vilket annat parti som helst”, säger partisekreterare Per Schlingmann (m). Utesluter inte debatter på partiledarnivå.
Folkpartiets Lars Leijonborg debatterade redan 2002 med sd:s Sten Andersson, och integrationsminister Nyamko Sabuni dömer ut strategin att tiga ihjäl sd som ”ett misstag”.
Centerpartiet är positivt till debatter med sd, både på riks- och kommunivå. Fredrik Federley (c) har redan mött sd:s partiledare Jimmie Åkesson i en debatt.
Kristdemokraterna tar debatter på de orter där Sverigedemokraterna sitter i fullmäktige. Osäkert om partiet skulle tacka ja till debatt på partiledarnivå.
Miljöpartiet är öppet för debatter, men omständigheterna för varje debatt måste beaktas. Språkrören Peter Eriksson och Maria Wetterstrand kan personligen tänka sig att debattera med sd-företrädare.

färskpressa!

Andra bloggar om: , , , , , ,