lördag 24 februari 2007

Luleå, Svenska mästare i 2 saker...hyckleri och Vänstermajoritet!

I Luleå så råder det ingen tvekan om hur falska vänsterprofeterna är!
Där har man byggt ett kulturcentrum med teater och annat för ett stort antal miljoner. Samtidigt så påstår man sej inte ha pengar eller bostäder till att kunna ta emot flyktingar!? Jag har inget emot deras invandrings politik, däremot så ställer jag mej undrande till hur Sossar tillsammans med Vänsterstalinister kan hyckla så mycket? I Luleå säjer man sej inte kunna ta emot invandrare/kolonisatörer, speciellt då dom inte vill ha getton som dom dras med i södra Sverige. Då ska folk veta att i Luleå så har man mycket god ekonomi i kommunen, mindre problem med arbetslöshet samt enorma miljon bidrag från EU. Detta samtidigt som man har endast ca 3000 utlandsfödda i kommunen(kommunen är STOR till ytan!). Utav Luleås invandrare så är stora delar utlandsfödda genom att dom är födda i Finland. Nej som sagt, i Luleå vill man inte ha utlänningar/kolonisatörer, men som "goda" sossar och vänsterpartister säjer man att vi ska ta emot dessa i Sverige i stora flockar...baaaara dom inte hamnar i Luleå...stackars fattiga och arbetslösa norrland...PYTTSAN!!

Citerar ifrån Norrbottens-kuriren:

"Asyl betyder fristad och Sverige har i dag en av den rika världens strängaste tolkningar av asylrätten. Enligt FN:s flyktingorgan UNHCR beviljades till exempel endast 1,2 procent av de sökande flyktingstatus i Sverige år 2004. För att få något att jämföra med kan man vända sig till Danmark, som mötts av hård internationell kritik för sin flyktingpolitik. Danskarna beviljade under samma period flyktingstatus fyra gånger oftare än Sverige.
Det hårda budskapet har blivit en del av dagspolitiken, sverigedemokraterna finns representerade i kommunalpolitiken över hela landet och på bästa sändningstid i TV sitter skånska pensionärer i Uppdrag granskning och kommenterar ett inslag om polisens arbete med hanteringen av beslagtaget gods genom att säga att det var konstigt - det var ju svenska poliser, inga "blattar" eller "balubas". Inte ens skjutjärnsreportern ställer följdfrågor."

Källa:http://www.kuriren.nu/%5CGEN_Utmatning_Kultur.asp?ArticleID=1445202

Själv undrar jag var dessa Norrbottningar har fått det att Danmark tar emot FYRA gånger mer utlänningar än Sverige ifrån???