lördag 24 februari 2007

Hur känns det att vara utanför gemenskapen för en sosse i Landskrona?


Landskrona är förmodligen en tidig bild utav hur Sverige kommer se ut om några år. Enorm brottslighet som följd utav en enorm invandrartäthet. Här vet vi också att folket vågade stå upp emot PK-medias och politikers smutskastningar,förtal och rena lögner om det enda Sverigevänliga partiet, Sverigedemokraterna. I Landskrona har man fått smaka på den utav riksdagen och medias så omtalade och för Sverige så positiva mångkulturen. Men nu föll inte detta i dom hedersvärda Landskronabornas smak, som gav SD mer än 22% i kommunalvalet. I Landskrona vet man hur sk "positivt" det är med mångkultur. Socialdemokrater som varit blinda för verkligheten får nu stå utanför finrummet och titta på när alliansen och Sverigedemokraterna rensar upp i det utav Sossar skapade misärsamhället. Tar och slänger in ett citat ifrån HD:

"Men någon majoritet har väl inte alliansen?
— Jo, men det finns så klart ett etablerat samarbete med sverigedemokraterna. De pratar ju inte med oss, de skickar oss bara ett papper. Med de andra pratar de och ger muntlig information."

Ja så beklagar sej Sossen Roy Wernberg i dagens media. Stackars han som ingen vill prata med eller ens kännas vid! Eller som han även själv nämner: Jag säger som Tomas Ledin, "man får gilla läget".