söndag 16 december 2007

SSU:are säger sig vara en"beundrare av Alva Myrdal."

En SSU:are ifrån Helsingborg, säger på en känd fulblogg:

" Jag är delvis anhängare till den sociala ingengörskonsten, beundrare av Alva Myrdal."

" Med “vi” avses de demokratiska partierna i riksdagen och det övriga civilsamhället exlu. SD, BGF, ND, NSF, NRP, SMR och Obskyra bloggare. Vi skall arbeta för ett bättre Sverige. Ni som tillhör den osvensk företelsen SD kommer aldrig få inflytande i svensk inrikespolitik då vi SOcialdemokrater aldrig kommer sammarbeta med SD. Med stor sannolikhet kommer Mp, Vp och flertal andra riksdagspartier inte heller göra det. "


Alva Myrdal och hennes make var mest känd för sin sociala ingengörskonst inom rashygeni samt steriliseringar utav mäniskor som man inte tyckte om inom Socialdemokratiska arbetarpartiet.
Dock säger sig denne SSU:are ta avstånd ifrån detta, vad finns då kvar utav paret Myrdals sociala ingengörskonst? Jo den Svenska folkhemstanken med ett homogent samhälle utan mångkultur och intergrationspolitik.

Märkväl att denne Socialdemokrat även anser att Vänsterpartiet är inbakat ibland dom sk demokratiska partierna, märkligt med tanke på vad detta partis yngre militanta falang ställer till med i samhället i form utav våld och enorm skadegörelse. Eller kanske inte....SSU var ju tillsammans med AFA den drivande våldskraften, nu senast i Salem. Där utmärkte den Socialdemokratiska ungdomsfraktionen sig med banderoller med texter och bilder på en mördad 17 årings gravsten och följande slogans " En nere nu tar vi resten ". Socialdemokratin kommer ta död på sig själva dom närmaste 3 kommande valen kan jag utlova.

Socialdemokraterna är inget arbetarparti utan ett parti där man gör snabb karriär och får enorma löner, feta avgångsvederlag och skyhöga pensioner.
Ett parti som vill ha hit världens alla analfabeter, getvallare och medeltidstänkande för ett säkert maktinnehav. Maktinnehavet säkrar deras feta arvoden inom vänstern, detta till skillnad till högerblocket som ser låglönefolk som ska säkra deras aktier och företag. Nej dom sk demokratiska riksdagspartierna struntar fullständigt i både arbetare, skolbarn och åldringar, det är MAKT PENGAR OCH HERRGÅRDAR som gäller för denna 7 partiselit och inget annat.