måndag 22 oktober 2007

Snacka om rasism och främlingsfientlighet!!

Här följer ett direkt citat ur en utav alla dagstidningar på vad som är "rasism och främlingsfientlighet" i SDs politik enligt dessa PK:ister. Jag undrar om Svenska folket inte anser att SDs krav är rent ut sagt sunt förnuft inom intergrationspolitiken!?

"...oavsett om det handlar om förbud mot andra språk i skolan än svenska eller om kraven på assimilerigi stället för integration. Kravet på assimilering betyder i klartext att invandrarna ska ta sedan dit man kommer och anpassa sig till det svenska samhället."

"Sverigedemokraterna vill också att kommunerna ska kunna motsätta sig avtal om integrationsmottagning och att medborgarna ska ges tillfälle att i folkomröstningar avgöra om kommunen ska ta emot flyktingar. Partiet anser också att kommunerna borde upprätta ett "mångkulturellt bokslut, där invandrings- och integrationspolitikens konsekvenser för kommunernas ekonomi, verksamhet och trygghet belyses"."

"Äldreomsorgen och missbrukarvården ska förstärkas, tycker sverigedemokraterna, men invandrartäta områden som behöver ökade resurser för att klara påfrestningarna göre sig icke besvär, tycker partiet."

"Den bärande frågan, varhelst partiet uppträder, är synen på invandrarpolitiken. Sverigedemokraterna ska därför betraktas som ett enfrågeparti. Veckoslutets övningar om det kommunpolitiska programmet har inte förändrat bilden av sverigedemokraterna som ett forum för en invandrarfientlig politik, med en människosyn som också särskiljer sverigedemokraterna från riksdagspartierna."

Ska bli ett stort nöje att få sprida dessa uppgifterna varthän jag kommer till folk, sen får vi ju se om dom anser detta vara fel!? Tror med stor säkerhet att PK:iterna har förlorat stort när dom anser ovanstående vara fel samt rasistisk osv osv osv...