tisdag 12 december 2006

Reinfeldt fortsätter sin Eriksgata emot SD väljare.


Metalls klubbordförande på Landskronavarvet Jan Erik Carlsson är definitivt ingen anhängare av Sveriges nya regering.
-”Dom tar från dom som har det sämst och ger till dom som har. Inte blir det fler jobb av det!” Men när det gäller hans egen arbetsplats är Carlsson rörande enig med såväl sin vd Leif Clevström som landets moderate statsminister.

– ”Om arbetskraft från utlandet är billigast för varvet ska man acceptera det”.

-Hela förutsättningen för varvet är att man attraherar utländsk arbetskraft. Annars flyttar resten av jobben härifrån,säjer han hotfullt. Det är fack och arbetsgivarens mening att de ska acceptera det, då kommer statsmakten (regeringen) inte ställa sig i vägen, utlovar Reinfeldt.

Reinfeldt påstår även att han helst inte vill angripa grunderna för svensk arbetsrätt.

Efter en stund på det smutsiga och svetsluktande varvet vill Statsministern åka till en mer renare miljö där han inte riskerar sin hälsa pga dålig arbetsmiljö.

Innan han kommer till varvet ger han ett längre besök på Selma Lagerlöfgymnasiet, där fyrtio procent (40%) av eleverna är utlandsfödda, de flesta muslimska kosovoalbaner.
Statsministern tas emot som en popstjärna på den invandrartäta skolan. Detta är förstående då dom 40% utlandsfödda förmodligen är överlyckliga för att Reinfeldt anser den inhemska befolkningen vara ”Dumma barbarer”. Ett känt uttalande från den Baltikum ättade statsministern.

När eleverna får ställa frågor handlar det om jobben, men också om polisen som förmodligen inte hinner med alla bråk och rån. Och naturligtvis om Sverigedemokraterna.
Det finns en kärna av personer här i Sverige som tycker illa om invandrare, säger Reinfeldt.
- Men mycket av valresultatet här i stan tror jag beror på besvikelse på de etablerade partierna.

-Det är inte ”för att säga usch och fy” som statsministern har kommit till Landskrona
, säjer han.
Det vore vansinnigt.

Ja det vore säkerligen ”vansinnigt” att dumförklara 20% utav Landskronas befolkning som är trötta på dagligt våld.

Fredrik Reinfeldt menar att Sverigedemokraterna ”göds av myten” om att de särbehandlas, och att Sverigedemokrater har mage och påstå att de etablerade 7-partierna har beröringsskräck och inte vill ta i dem med tång.

Fast själv vill han inte möta dem säjer han.
– Vad ska jag prata med dem om? Det vore väl bara att ge dem ohyggligt stort utrymme?
– Jag är inte här för att ge Sverigedemokraterna en enda millimeter uppmärksamhet. Jag vill eliminera grunden för deras existens!

Jaha?? Hur var det nu då Statsminister Fredrik Reinfeldth? Var det en ”myt” eller hur var det nu du sa?

Det faktum att så många svenskar röstat på Sverigedemokraterna vill inte Statsministern respektera.
– Ingen ska göra sig några illusioner. Deras enda affärsidé är ovilja mot invandrare.
Denna respekylöshet gentemot demokratin och SDs väljare tycks vara ännu en sak som Reinfeldt delar med Metallbasen Jan Erik Carlsson. Men vad kan man förvänta sig utav en LO representant och en Moderatledare? Känt är ju att Sverigedemokraterna tar röster från alla partier och är därmed ett hot mot både odemokratiska socialdemokrater och giriga moderater!

Facksnubben Jan Erik Carlsson som har vida högre lön än dom han representerar tror faktiskt inte att det finns några Sverigedemokrater på varvet.Nej självklart INTE ibland dom lågavlönade Litauerna! Men säkerligen i stor utsträckning ibland dom Svenska arbetarna, som tvingats in i dåliga löneavtal utav korrumperade LO pampar!
-Ingen har då protesterat mot de litauiska arbetarna.

– Är det någon som röstat på Sverigedemokraterna så vågar dom åtminstone inte säga det högt, säger Carlsson.

Tro jag det!!! Vem skulle gå till en fackombudsman i LO och säja att dom är Sverigedemokrater?? Dom vill väl behålla sina jobb!