tisdag 8 maj 2007

Sverigedemokraterna ett högerparti? Nej knappast...

Fulbloggaren "Fulejoe" uppmärksammar på sin hatblogg att Martin Tunström (känd för erkännandet utav fiffel med skattemedel inom SSu) har gjort en insändare som svar till Göran Olsson (Sd) , i Värmlands Folkblad.
Martin Tunström har på sin blogg lagt upp fakta varför man vill placera Sverigedemokraterna ibland högerpartierna. Detta utgår ifrån följande, att man vill från Socialdemokratiskt håll försöka "skrämma" dom ur arbetarklassen, med att Sd i smyg skulle vara ett parti i enlighet med Moderaterna fast med motstånd emot massinvandringen och den urusla intergrationspolitiken. Tidigare har Tunström skrivit följande:

"....i stället handlar det om att i valtider peka på att Sverigedemokraterna inte alls är ett folkhemsparti - eller som socialdemokraterna på 60-talet - utan ett högerparti. På detta sätt kan vi stoppa tillväxten och även ta tillbaka traditionella socialdemokratiska väljare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Därefter kan man genom ett långsamt arbete tvätta bort de främlingsfientliga åsikter som en del traditionella socialdemokratiska väljare har"


Martin Tunström orerar starkt för att följande skulle vara ett sk "bevis" för att Sd skulle vara ett renodlat högerparti:

"Även på det realpolitiska planet stödjer sd högerpolitiken. Vid en genomgång gjord av Svenska Dagbladet av de kommuner där sd fick mandat i valet 2006, och där man medverkat till att godkänna en höger- eller vänsterbudget, så kunde man konstatera att sd hade i en majoritet av fallen stött högerpartierna, 44 av 75. "

Märkligt är att en parson hänger upp sej så starkt på att Sd endast har stött vänsterbudgetarna i( 31 av 75) då han själv har uttalat sej starkt att man inte vill ha med Sverigedemokraterna att göra? Man vill inte sammarbeta med Sd, men man kräver deras stöd!? Annars ska Sd stämplas som ett "högerparti"...Ett märkligt agerande måste jag säja! Dock vill Tunström och hans Sosse-kartell inte uttala sej ett dugg om dom kommuner där Sd röstar med vänster-kartellen! Sverigedemokraterna har klart och tydligt inför allmänheten sagt att man inte tänker infoga sej hos varken högerblocket eller vänsterblocket. Sverigedemokraterna tar parti endast för dom förslag där det passar bäst in i partiets hållning i olika frågor. Vill Socialdemokraterna ha Sd-stöd så får dom nog ändra på sin inställning emot partiet och börja sammarbeta i frågor som massinvandring mm. Man undrar var Socialdemokraterna egentligen står? Göran Persson ska ju numera arbeta för ett Moderatdominerat företag. Och Mona Sahlin är ju mer åt höger än vänster!