torsdag 10 maj 2007

ABF-fiasko om Sd !

Det blev ett ordentligt praktfiasko när ABF och Socialdemokraterna anordnade sitt möte om "hur man ska bemöta Sverigedemokraterna". Detta lockade knappt 20 personer!! Man hade bjudit in tunga namn som Barbro Holmberg fd migrationsminister, Mats Johansson tidigare kommunalråd i Karlskrona nu regionråd och nybliven ordförande i den nationella arbetsgrupp som ska ge sig i kast med argumentsamlande, även Ali Abu Iseifan och landstingsrådet Marie Sällström fanns på plats. Man sa så här om mötet:

"Engagemanget var det inget fel, möjligen kunde man ha hoppats att fler skulle ha hittat till Kulturcentrum i Ronneby, men om alla de 20-talet närvarande drar igång var sin studiecirkel, så blir det ju en hel del trots allt."

Barbro Holmberg är medveten om att landets misslyckade integrationspolitik.
" - En del kommuner vägrar ta emot flyktingar, kanske bör det införas en tvingande lag...
- Det är inte lätt att förklara för såväl svenskar som invandrare att vi behöver en stor arbetskraftsinvandring. När jag säger det till människor som pluggat och lärt sig svenska, men som inte får några jobb kan de bli "vita" av ilska i ansiktet, säger Holmberg."

Detta uttalande får mej att tänka på killen som blev avstängd från skolan i Råneå Norrbotten, då han bar en tröja med Svenska flaggan.
" En av åhörarna tog upp rädslan för att använda svenska flaggan.
- Jag tycker alla ska flagga som vill, säger Mats Johansson, det är en sund nationalism. Vi ska inte släppa våra symboler."
Källa