fredag 11 maj 2007

Kommunal använder fascistiska maktmetoder!


Kommunal använder fascistmetoder och närmast diktaturiskt elitstyre i klar vänsteranda i Halland. Man har där beslutat att utesluta undersköterskan Erik Hellsborn, som sitter i kommunfullmäktige för sverigedemokraterna i Varberg. Detta för att han som privatperson har kritiserat fackföbundets metoder med Någon egentlig interndemokrati existerar inte inom LO, snarare råder en i det närmaste fascistisk maktordning på sin privata blogg . När man tittar närmare på fackförbundets agerande samt uttalande så kan man enbart instämma i just ovanstående inlägg på Hellsborns blogg stämmer överens med hur facket agerar i detta exemplet. Med detta vet man nu att du inte får ha någon som helst privat uppfattning i hur olika fack inom tex LO. Detta kan utanvidare liknas vid dom metoder som fackets politiska jämlikar i DDR och andra fd Öst-stater använde sig utav. Att man inte vill se någon kritik från fotfolket inom fackliga organisationer visar även på att facken inte agerar inom den ramen dom menade för i sin grund. Följande resonemang i fackliga uttalanden till olika medier har fällts:

Varför vill ni utesluta honom, för att han är sverigedemokrat eller för att han propagerar mot facket?
"– Han har rätt att vara aktiv sverigedemokrat, vi har ju föreningsfrihet. Men han propagerar samtidigt mot facket är politiskt aktiv och har en väldigt aktiv blogg."
Löper alla aktiva sverigedemokrater risk att uteslutas?
"– Den frågan vill jag inte svara på. Här har vi en som är aktiv och ifrågasätter hela fackföreningsrörelsen egentligen fastän han är med i facket. Men det är ett enskilt ärende."

Ombudsmannen som handlagt ärendet, Christer Thilén, hänvisar till Kommunal Halland och säger:
"– Jag har inga som helst kommentarer."

Man kan bara konstatera att Erik Hellsborn har fullständigt rätt i vad han skrev på sin privata blogg....Någon egentlig interndemokrati existerar inte inom LO, snarare råder en i det närmaste fascistisk maktordning