torsdag 29 november 2007

Fredrik Reihnfeldt vill dela ut globala pensionsgåvor


Moderaterna vill också formulera en politik för återvandring. Många asylsökande och anhöriga till dem börjar nu närma sig pensionsåldern. Ett av uppdragen blir därför att undersöka möjligheterna att bistå invandrade pensionärer, med permanenta uppehållstillstånd, att ”återvandra” till sina hemländer om de så vill. ( ”återvandra” till sina hemländer? Jag som trodde detta var rasistisk politik som SD framför?). ....Flera invandrargrupper driver redan i dag frågan om att det ska bli möjligt att ta med sig pensionen tillbaka till hemlandet. (Öhhhh vad ska dom där och göra? Man säger ju sig ha flytt ifrån terror och tortyr och allt annat man kan hitta på när man vill ta sig in till världens ledande bidrags- och asyldaddande land. hur går detta ihop?)

Fredrik Reinfeldt är en generös man han, ja när det gäller att dela ut andras pengar. Dessa pengar som Svenskarna betalar med världens högsta skatt för att få bra barnomsorg för våra barn när vi knegar, bra sjukvård när vi tex är sjuka och utbrända pga olidliga arbetsförhållanden, bra pension när vi betalat skatt i hela livet, bra åldringsvård när vi är på vår sista stig i livet. Ja dessa surt inbetalade och dyra skattemedel vill nu den borgerliga regeringen med sin kapten skänka som gåvo-pension till den globala gammelgenerationen utav kolonisatörer. Denna pension kan då insupas i deras hemländer som dom en gång flytt ifrån utav skräck.

– Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar.
Säger Reinfeldt!

Herr nådige och allsmäktige landsfader, peka på en enda sak som visar hur berikande och fungerande mångkulturen är!! Är det fungerande mångkultur med våldtäckter, hedersmord, halalslaktande fanatiker, gängkriminalitet, mord, fulla fängelser med 75% arbetskraft a´ 5700 000 000:- i kostnad per år, ghetton, knivhuggna rektorer, systemsatt bidragsfusk, rån, brinnande skolor, stenkastning emot brankår och polis osv osv osv?? Ja i din fina hemkommun med inga utlänningar och en medelinkomst på 750 000 per familj...där kanske mångkulturen fungerar...då den är i princip helt ofrånvarande där vill säga!

Även migrationsminister Tobias Billström och riksdagsledamoten Elisabeth Svantesson ingår i den hycklande trojkan uppger man i media.


Lästips?