måndag 12 februari 2007

Vad är en SVENSK?

Ska det vara så svårt att kunna svara på denna frågan?
Skärp till er Sverigedemokrater och inse PK-media och PK-politikers nya strategi emot SD!!

En svensk är en individ som lever efter den etik och moral samt gemensamma synsätt och traditioner som vi i Sverige haft i många generationer!

Så ENKELT kan det vara att svara på denna frågan!!!

Och vad är INTE en SVENSK, eller vad är INTE Svenskt, och vad är INTE en Svensk moral,etik eller tradition samt synsätt? (Se nedan)

Någon som INTE är SVENSK är en person som kommer hit som en påstådd flykting eller annan form, och missbrukar sitt medborgarskap eller uppehållstillstånd.

EXEMPEL:
Somalier med svenska uppehållstillstånd eller medborgarskap som åker ner till sitt hemland som han/hon "FLYTT" ifrån och mördar i islams namn!
Eller agerar terrorist emot demokratiska västländer som Taliban eller annan muslimsk våldsfixerad synonym.
Våldtar, könstympar samt hedersmördar eller annat barbariskt vidrigt och sedvanligt Muslimskt!

12 kommentarer:

  1. hyffsat kort och koncist ;-)
    Tröck gärna upp det på Sd-bloggen och andra ställen om du vill. Skulle folk gnälla om vad jag skrev angående "generationer". Ja då kan man ställa motfrågan till varför inte barn som är adopterade från dessa länder blir som sina biologiska anor? Helt enkelt för dom växer upp med svenska värderingar,moral och etik. Sen kan PK folket gny om rasismen hur mycket dom vill.

    SvaraRadera
  2. Högsta betyg från mig till Jorma.

    SvaraRadera
  3. Nej...en som e terrorist är kanske svensk...men dock en terrorist!Däremot tror jag att vi alla behöver nya influenser och nytt blod imellanåt!
    Punkrock och röda kramar ;)

    SvaraRadera
  4. Hej...satte in in dina kommentarer efter...Vill du det?
    Hoppas du får en bra natt :)
    Ha de bäst!

    SvaraRadera
  5. Japp Kaos, det blev så fel annars!
    Önskar detsamma till er!

    SvaraRadera
  6. z999 bugar och bockar samt tackar :) !

    SvaraRadera
  7. Jorma, såg att du har tagit en del strid med sossen Tunström och läste därför en del på hans blogg. Det skulle vara kul att se Tyskland avfärda judeutrotningen på samma sätt som Tunström avfärdar sossarnas rashygien. :-)

    Sen vill jag tillägga att även om jag inte kommenterar alla dina inlägg här på din blogg så läser jag dom i alla fall. Om du undrar...

    SvaraRadera
  8. Hej. Har inte följt striden med Tunström. Men jag har däremot läst en hel del om detta. Klart är att hela forskningen och andan var som den var på 30 talet. Tycker att ni ska läsa böckerna av Håkan Blomqvist..Var på ett föredrag med honom,väldigt intressant.
    Ha de bäst! Och socialistiska kramar ;)

    SvaraRadera
  9. Kaos:
    "Nej...en som e terrorist är kanske svensk...men dock en terrorist!Däremot tror jag att vi alla behöver nya influenser och nytt blod imellanåt!"

    Nya influenser har vi haft hela mitt liv och jag är född innan massinvandringen drog igång. Ahström tog hit potatisen och Karl II:e tog hit kåldolmar utan att ta hit 100.000-tals turkar.

    Vi har numera 450.000 - 500.000 muslimer i landet på grund av invandringen. Hur pass öppna för influenser anser du att sådana människor är? Mellanöstern är ett bra exempel.

    "Punkrock och röda kramar ;)"

    För mig är en kram något som betyder något som man inte delar ut hur som helst så jag kan inte ge dig någon tillbaka.

    SvaraRadera
  10. Kaos:
    "Hej. Har inte följt striden med Tunström. Men jag har däremot läst en hel del om detta. Klart är att hela forskningen och andan var som den var på 30 talet."

    Nej, forskningen på den tiden var inte lika enkelriktad som idag. Det var rätt många som inte trodde på de rasbiologiska rönen som skapades i Uppsala på sossetiden och som anammades av Hitler. Enligt wikipedia så tog han väldigt mycket material därifrån. Om sossarna och Hitler bara hade följt tidsandan så hade motståndet inte varit så stort och tankegodset skulle ha överlevt.

    "Tycker att ni ska läsa böckerna av Håkan Blomqvist..Var på ett föredrag med honom,väldigt intressant."

    Och vem är det?

    "Ha de bäst! Och socialistiska kramar ;)"

    Usch.

    SvaraRadera
  11. Kaos, Tunström hänvisar som oftast till SDs mörka förflutna men bortförklarar Socialdemokratins rashygieni med olustigheter och dom mest konstiga utspel, istället för att ta starkt avstånd. Och han avslutar ständigt med att rashygieni tillhörde "tidens anda" fram till 1975! Då ska man komma ihåg att Sd startade endast 13 år senare och tillhör inte enligt M.T samma tid!?
    Och som z999 nämner, ska vi då också säja att Hitlers perversa mördande tillhör "den tidens anda"?
    Tror inte det!!!
    Dessutom så är Tunström extremt intresserad utav följande som han nämner på sin s-info blogg:

    ""Mina intressen är arkitektur, politik och historia. Politiskt bekänner jag mig till den demokratiska socialismen, och är därför medlem i det Socialdemokratiska Arbetarpartiet, kort och gott kallat Socialdemokraterna. Vad gäller historia så är jag väldigt intresserad av tidsperioden 1933 till 1945 och då i synnerlighet det Tredje riket och dess intressanta agerande på det utrikes - och inrikespolitiska planet.
    Särskilt intressant är de monumentala planer Hitler planerade tillsammmans med sin privata arkitekt, senare rustningsminister, Albert Speer för det framtida Tyskland, efter en tyska seger...""

    Stenkastning hör ju till vänstern...Tunström står verkligen med fickorna fulla utav sten inne i glashuset!!

    SvaraRadera