måndag 14 maj 2007

Minaretbygge i Europa ? NEJ TACK!


När man ser till var Islam huserar så ser man jämt krig och elände. Att olika islamska naziledare säjer till sitt folk att dom ska ta sej till Europa, för att göra detta till Islamiskt paradis inom 50 år är inte någon hemlighet. Denna medeltidstänkande religon med sharialagar och halalslaktande hör inte hemma i ett civiliserat samhälle. Gemensamt har denna religon med kommunisterna att dom vill förtrycka folket och utöva diktatur ska tilläggas. Schweitz har ett kompakt motstånd emot minaretbyggen, minaretbyggen är finansierat utav islamska länder, i deras ovan nämda syfte.

"– Minareterna har inte heller med religion att göra. De nämns inte i Koranen eller i andra viktiga islamiska texter. De bara symboliserar en plats där islamsk lag gäller, enligt Schlüer."

Hur vore det om muslimerna tog dessa pengar och gjorde något för sitt folk i sina egna länder? Jag ställer mej bakom Schweitzarna till 100%. Europa har stoppat muslimernas framfart flera gånger tidigare, och vi kommer göra det igen på det ena eller andra viset. I Jönköping har man startat partier vilka förespråkar islam och att sharialagar skall införas, med tanket på att det bor 500 000 muslimer i Sverige torde det inte bli svårt för dom att en dag komma in i riksdagen. Luciano Astudillo riksdagsledamot från Malmö med plats i arbetsmarknadsutskottet och med ett stort engagemang i integrationsfrågor, säjer följande om Sverigedemokraterna:

"
Sverigedemokraterna är något väldigt osvenskt, genom att de inte erkänner principen om alla människors lika värde, genom att de vill utestänga vissa grupper från gemenskapen".

Detta är märkligt då man kan läsa att detta inte stämmer om man går in på www.sverigedemokraterna.se
Är jag som SD väljare osvensk när jag inte vill se sharialagar,halalslakt och minareter i Sverige?
Och Nalin Pekgul säjer så här:

"
– Vi måste våga ta debatten om hur vi vill ha det här i Sverige.– Dessutom måste vi tvinga alla kommuner att ta emot flyktingar. Det är också ett viktigt sätt att bekämpa sverigedemokraterna, menar Nalin Pekgul".

Nazislam-javisst...men i deras egna länder inte i vår civiliserade del utav världen!!
LÄS även detta om asylmissbruket!
Sharialagar
SvD