torsdag 10 januari 2008

Å dessa konstiga Sossar..

Hur tänker dessa märkliga individer egentligen? Ett citat ifrån Thoralf Alfssons eminenta blogg:

MEN DET MEST HÄPNADSVÄCKANDE i Mats Johanssons argumentering är att han menar att Sverigedemokraterna kommer att använda dessa mångkulturella bokslut för att bevisa sina "myter" om invandringens kostnader. Om Mats Johansson är så övertygad om att invandringen inte kostar något för kommunerna utan istället berikar kommunerna borde han ju verkligen bejaka att mångkulturella bokslut upprättas så att han kan bevisa att Sverigedemokraterna har fel i sina påståenden.

Marita Ulvskog(s) säger:

– Det är en dålig idé att försöka sätta siffror och göra ekonomiska kalkyler om det är lönsamt eller inte med asylrätten, säger hon.

Man kan undra vad hon menar? Nu har dom ju en chans att visa hur mycket Sverige tjänar på den sanslösa massinvandringen. Denna som berikar landet så otroligt mycket enligt Socialdemokraterna. Varför vara kritisk mot något som kan motbevisa Sverigedemokraternas "myter"? När det gäller dagis eller åldringsvård då går det bra att räkna kalkyler och kostnader, men dessa har inte samma människovärde kan man förstå ifrån Marita Ulvskogs och Socialdemokraternas håll.

SvD Sds Kristianstadsbladet Sydsvenskan