fredag 23 november 2007

Ack ack ack!

Jag kan konstatera att en känd SD-mytoman har gjort sig skyldig till den urlöjliga lagen om Hets emot folkgrupp. Denne Expo och media-kändis har flitigt anlitats utav dom flesta större dagstidningar och medier i sin häxjakt på Sverigedemokraterna.
Expo kelgrisen har tidvis uppe rena hatbloggar emot diverse personer. På dessa publiceras personliga uppgifter, sexuella trakasserier och ibland rena hotfullheter emot ickeoffentliga personer. Bara detta skulle kunna vara tillräckligt för en åklagare att kunna inleda ett åtal mot
nämda person. Det är vida känt inom nationella kretsar att denne person har yppat flertalet rasistiska utlåtanden emot andra etniska grupper. Många förknippar speciellt resandegrupperingen zigenare och badhus med ett utav dennes utspel. Jag och många andra förvånas häpnandsväckande över dennes two face beteende som är slående likt Dr. Jekyll och Mr. Hyde, framförallt med tanke på att denne skriver följande på sin blogg:

Ser mig som Sveriges ledande antirasist - efter att som enda person ha fått omslaget på två nr av Expo.


Efter att denne blivit påpekad för sitt åtalsbara tilltag utav sin allierade SSU vän Martin Tunström (s) Hbg, har hans blogginlägg numera ändrats. Kanske efter att vederbörande då kom på att han råkade blottlägga sina egentliga åsikert som ledande antirasist?
Jag lägger här fram printsceens på hans första blogginlägg, och därefter det nyredigerade. Klicka på bilderna för förstoring om så behövs.


Tilläggas ska även att personen har själv gjort sig skyldig till grova påhopp på diverse individer med anklagelser och kränkningar för deras medverkan i tex polisregister, i samband med dennes egna utsago om sin påstådda fläckfria bakgrund.
Kan därför inte förstå varför denne person blir så upprörd, i det fall där offentliga tingsrättsdomar eventuellt kan publiceras i Pdf format om omnämda? Om lagen medger detta, så kan så ske på denna blogg framöver. Tilläggas skall att denne påvisar att det skulle nämnts kränkande uttlåtanden om folks kulörer på denna blogg, detta är naturligtvis fel!
.