torsdag 12 juli 2007

Dagens Nyheter gör reklam för Sharialagars införande i Sverige!

I DN vill man under inga omständigheter låta Sverigedemokrater få uttrycka sej. Man benämner Sd och dess röstare som främlingsfientliga, rasister, xenofober, islamfobister, kriminella osv osv osv! Jag har tidigare beslutat mej för att inte göra någon som helst reklam för denna odemokratiska mångkulturs blaska och dess vänsterjuornalister. Men i detta fallet så gör jag ett undantag då jag tycker det är viktigt att belysa var Sverige är på väg. I dagens odemokratiska Dyng Nyheter går det att läsa om en skolchef som vill införa Sharialagar i Sverige, detta skriver han i sin bok "40 frågor om islam". Inte en gång i insändaren kan man läsa någon som helst kritik eller fördömmande ifrån DNs redaktion eller juornalistkår!!

" Om en tjuv får handen avhuggen skulle brottsligheten minska. Om den som ertappas med sexuell otrohet dödas skulle antalet äktenskapsbrott minska.
- Det är islams svar, inte mina, säger Kamal Moubadder...Han är en av två delägare i det bolag som driver Al-Mustafaskolan i Järfälla, och var till för två år sedan också rektor på skolan.... han accepterar islamiska sharialagar i andra länder och medger att han kan tänka sig dem i Sverige...om svenska medborgare i en demokratisk process väljer dessa lagar så kan de införas, säger Kamal Moubadder ....Innehållet i boken, inklusive hans undertecknade förord, finns utlagt på flera sajter på internet. På en av sajterna sägs texten vara faktagranskad av organisationen Association of the Islamic Unity in Sweden, som är en del av den shiamuslimska paraplyorganisationen Islamiska shiasamfundet "( observera SVENSKA MEDBORGARE!! lägg då till det massiva inflödet utav blivande "svenska medborgare" från Islamska länder som riksdagspartierna vill kalla för arbetskraft!!)

I skrifter som är tillgängliga på Internet redovisar Kamal Moubadder sina värderingar exempelvis

*En troende muslim får inte följa mänskliga lagar som strider mot Allahs (http://www.noorislam.net/v3/bibliotek/chapter.php?bookid=25&chapterid=3)

*Sharialagarna ska gälla
(http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/sam.htm)

*Det är rätt att hugga av händer på tjuvar (http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/world.htm#36)

*Otrogen make/maka ska dödas (http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/world.htm#36)

*Förbud mot nakenhet
(http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/man

Övrigt: Muslimen är nu anmäld utav Liberalen och Folkpartisten Hans Iwan Bratt vilket i sig är komiskt med tanke på att det var Folkpartiet som öppnade dörren för Islam i Sverige.

Stalinisten och Svenskhatande Vänsterpartisten "jinge", som säjer sig värna om mänskliga värden håller dock med den muslimske skolchefen: "
...att Moubadders åsikt förmodligen är sann, dvs att antalet äktenskapsbrott minskar om man stenar de som är otrogna och att antalet inbrott minskar om man hugger händerna av tjuvar."


MÅNGKULTUREN BERIKAR SVERIGE

Detta är samtliga Riksdagspartier tillsammans med media överens om!