lördag 26 maj 2007

En hycklande och egenkär rasist?

Det finns personer som gör allt för att få uppmärksamhet, ibland beter dessa sig närmast sjukligt i sin iver över att få vara i en centralt uppsatt position. Man lyfter upp sig till en nivå där man gärna vill tala om sig själv som tredjeperson, att formulera sig som en självutnämd ledare eller Gud.
Man vill utnämna sin blogg och sig själv som något ledande och speciellt för ett ämne inom internetvärlden. Man säger sig vara en specialist och utnämner andra till att ta sig an en roll som "expert" osv i ämnet Sd. Jag tänker närmast på den egotrippade och självömkande samt självutnämda "antirasisten" Tommy "fulejoe" Funebo. Jag har sällan skådat en så egenfixerad och egotrippad person som denne är, och då kan jag tillägga att jag har besökt dom flesta världsdelarna på vårant klot och träffat massvis med folk ur olika kulturer och religoner. Möjligtvis kan man finna en jämlike till Funebo i Zimbawes President!?

Ibland kan den fanatoriska Sd-hatar bilden på Funebos blogg te sig i misstänkligt mindre friska termer, personliga påhopp och anklagelser haglar i egenskap utav storhetsvansinnes liknande utspel bakom en dataskärm i Uppsalatrakten?

Senaste utspelet från Tommy Funebo i sin gemenskap utav fanatiska SSUare och rasister ifrån "den svenske", är om Michael Zand och hans företag. Sålänge denne var Moderat undgick han förföljelse och hatbloggande ifrån Funebo och hans rasistvänner hos fulbloggaren. Men som nybliven Sd representant så är denna tiden förbi. Tommy Funebo som säjs ha skrivit flertalet gästinlägg hos sina vänner på "den svenske" länkar idag till den sistomnämdas sida, där rena rasistiska hatutspel emot individer med annan etnisk ras än den dom själva anser sig tillhöra. Är denna vänskap så förenlig med den "självutnämdes" påstående om att vara "Sveriges ledande antirasist"?

I Tommy Funebos lilla värld som kan antas bestå utav en dator full utav olika bloggsidor och emailadresser, där man för ut sitt hat gentemot Sd-politiker och personer med annan etnisk tillhörighet...i denna egensinnande värld finns det inga som helst begränsningar för vilka vänner eller metoder man använder sig utav, bara det innehåller hat emot Sverigedemokraterna och dess sympatisörer. Detta visar tommy Funebo i fallet med den förre Moderaten Michael Zand som numera representerar Sd i Halmstad. Än en gång kan man ana att fulbloggaren har något emot folk med andra raser? Detta då med tanke på att han länkar till Nazister som hänger upp sig på att den omnämde Sverigedemokraten tidigare hette Ardavan Mallahzadeb!
Detta rimmar naturligtvis inte med titeln som "antirasist" utan snarare som fanatiskt "Sd-hatare" i sin egna borderline liknande värld.

Till sist vill jag säja det att jag skulle aldrig dra min tunga jäms med rectrum på en person, som inte drar sig för att gå över lik i sitt hat emot Sd. Att förnedra sig så totalt ligger mils-vida ifrån mej som person och pro-Sverigedemokrat! Något att tänka på för vissa??