torsdag 14 december 2006

Tunström paranoid SD förföljare?


Socialdemokratiska demokraturförespråkare förnekar sig aldrig.

För 65 år sedan ansåg man att andra raser än den germanska var utav lägre intelligensrank. Man ansåg även att människor med lägre skriv eller läsförmåga (dyslexi) var utav en en lägre stående klass eller dumma.

I nazityskland där Hitlers form utav Socialismen rådde, hade man precis samma syn. Detta är inte förvånande då Hitlers politik utformades i mångt och mycket ifrån den Socialdemokratiska rashygienen och rashälsovården här i Sverige.

Hitler föredrog att bygga sin Hitlerjugend ifrån borgarkretsar, vilket passade bäst ur Nationalsocialismens perspektiv efter mer smarta barn.

Borgarungar har en mersmak för att anse sig som lite Besserwisser och mer intelligenta än arbetarungar ur arbetarklassen.

Vi ser även detta i socialismens borgarfenomen Martin Tunströms blogg från Fredagen den 1 December 2006. Där angriper och kränker han indirekt 2.93% utav den Svenska röstberättigade befolkningen för att vara som han själv skriverantiintellektuella”, enbart för att dom är Sverigedemokrater.

Nu är detta inget ovanligt utspel från Martin Tunström, han har på flera bloggar inklusive sin egna notoriskt häcklat och kränkt folk för stavfel mm.

Däremot hänvisar borgarhycklaren Tunström sina egna stavfel till att Sverigedemokrater skulle vara ”idioter” som inte kan läsa vad han menar!? Märkligt uttalande från en Socialdemokrat som säjer sig förespråka ”alla människors lika värde”!?

Nej Martin Tunström bekräftar bara vad Svenska folket redan vet, nämligen att socialdemokratin går i sina tidigare förespråkares spår från 40-talet. Deras paranoida smutskastnings försök utav andra partier och då speciellt Sverigedemokraterna , är en rädsla för att missta sitt närmast diktatoriska grepp om befolkningen.

En mardröm för sossar är ju om ”vanligt” folk tänker och bestämmer över sina egna åsikter själva! Dom vet att Sverigedemokraterna säjer vad folk egentligen vill och tycker, samt därmed kommer att utarma Socialdemokratin i framtiden. Deras rädsla för att folk skall våga tala öppet om sina åsikter mm är ett direkt hot mot Svenska Socialdemokraturen. Nej representanter från Socialdemokratin representerar knappast arbetarrörelsen längre. För detta krävs det en arbetare och inte en borgarracka som aldrig arbetat.

6 kommentarer:

  1. Jaså, du har också råkat ut för "språkfelsnisse" han hittade mig också.

    SvaraRadera
  2. rosenberg,detta lilla borgarslyngel från Tågaborg är inget annat än en liten patetisk paranoid dataråtta. Språkfelsnissen Tunström har lika lite trovärdighet som hans ledare,då menar jag självaste tomten (Göran P).
    Mvh Jorma

    SvaraRadera
  3. Hoho, här var inte mycket rätt i detta blogginlägg, inga källhänvisningar, en massa tyckande osv. Du talar om att jag notoriskt häcklat personer på "flera bloggar" för stavfel, kan du komma med bevis för detta? (Att jag har påpekat stavfel från din sida stämmer, men notoriskt på ett flertal bloggar och häcklande?)Var kan jag läsa i det socialdemokratiska partiets program anno 1930/40 att man pläderade för att den germanska rasen var överlägsen andra? Kanske du skall studera det socialdemokratiska partiets program på Arbetarrörelsens arkiv? Du säger att Hitler "föredrog att bygga sin Hitlerjugend ifrån borgarkretsar", har du några bevis för detta? Mig veterligen inkluderas så småningom alla unga människor i Hitlerjugend. Var har jag sagt att 2,93 % av befolkningen skulle vara antiintellektuella? På vilket sätt är jag borgerlig när jag pläderar för ekonomisk demokrati och är demokratisk socialist. Här finns så mycket felaktigheter så det står härligt till.

    SvaraRadera
  4. Javisst är det en massa tyckande från mej. Eller får inte vanliga svenska medborgare "tycka" något utan att Socialdemokrater börjar kränka dom? Eller är det så att ni ska ta bort åsiktsfriheten och yttrandefriheten helt om ni kommer till makten igen i framtiden?
    Detta är min blogg och jag bestämmer om jag vill lägga framt "källa" eller inte. Om du dementerar vad som skrivits om dej och ditt partis samröre så är det DU som skall lägga fram bevis om att jag har fel. Dessutom så ska du sätta ut kommatecken mm när du skriver långa meningar.

    Förövrigt angående antiintellektuella och annat kränkande som du kastar på normala folk:
    http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1493&blogg=9899

    SvaraRadera
  5. Tunström är ju inte en politiker i egentlig mening, han är ju en okunnig populist som inte är speciellt påläst om politik.

    Han har ofta väldigt svårt att uttrtcka sig begripligt i sina konsperationsteorier på hans blogg, ofta förtalar han personer mot bättre vetande, i sann socialdemokratisk stil.

    Ett av de roligare inslagen är ju när han jämför mig med Hitler för att jag använde ordet "revolution" i ett tag för mer än 10 år sedan.
    Sådan humor är svår att överträffa!

    SvaraRadera
  6. Med tanke på att även du Jorma reagerar mot Funebos löjliga historieförfalskning så kan det ju vara lämpligt att länka till denna blogg:

    http://funeboblogg.blogspot.com/

    SvaraRadera